Berries

Daptar Berry

Artikel Berries

Ngeunaan Berry

Berries

Berry mangrupikeun buah anu alit, ngandung daging, atanapi juicy anu dipanén tina rungkun sareng bumbu. Anjeun kedah ngartos yén dina botani, bungbuahan diklasifikasikeun ku cara masing-masing (tomat dianggap berry, sareng raspberry sareng strawberry dianggap buah). Pikeun ngahindarkeun kabingungan, buah dibédakeun tina buah beri utamina ku ukuranana.

 

Kamanusaan parantos ngonsumsi buah beri salami ampir sapanjang abad na: bahkan dina sistem komunal primitif, kumpul ngabantosan salamet. Bubuahan ieu ngaapresiasi malah ayeuna: pikeun rasa, eusi low-kalori, jeung euyeub komposisi vitamin jeung mineral.

Béri mangrupikeun tuangeun anu dipikaresep iraha waé dina méja. Ambu anu pikaresepeun tina buah beri ngagorowok nyalira. Ieu mangrupikeun nami buah anu bakal ngaley, tapi sababaraha nami buah beri anjeun ngan ukur mimiti ngadéngé.

Anjeun bakal mendakan sababaraha nami berry anu endah dina daptar anu leres-leres berry. Anjeun panginten bingung, tapi sababaraha nami buah sanés berry. Garis halus anu misahkeun buah ieu nyaéta klasifikasi anu ditetepkeun dina botani.

Kumaha istilah buah beri dipikaharti dina botani? Béri mangrupikeun buah anu ngagaduhan daging batin, kulit anu tiasa didahar, pericarp, dihasilkeun tina ovarium tunggal. Kalayan kecap séjén, éta mangrupikeun ovarium pulp anu tumuh dina buah anu juicy, sareng teu aya halangan antara siki sareng pulp anu tuangeun siki ieu.

Pamahaman anu teu profesional pikeun berry: Sadaya buah leutik, buah anu aya warna sareng bubur mangrupikeun buah beri.

Kami bakal nyaritakeun jinis buah naon anu pang gunana sareng ngeunah, sareng anu mana anu bakal ngarugikeun awak. Kami ogé bakal masihan pedaran singget sareng pedaran unggal budaya pikeun ngartos pasipatanana anu khas.

Berry kebon, anu tiasa dipelak dina situs anjeun tanpa aya masalah sareng usaha, tiasa masihan diet urang, dina usum panas ogé dina usum salju. Henteu kakantun kumaha aranjeunna manpaat pikeun awak urang.

Pilihan sapertos berry anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan cukup. Nanging, ati-ati nalika anjeun aya di alam sareng hoyong nyokot buah beri anu anjeun henteu terang ngeunaan ngagantung dina rungkun sareng pepelakan, éta tiasa janten buah beracun anu pohara. Janten daptar berry parantos réngsé, mangga tambihan nami buah anu teu disebatkeun dina koméntar!

Leave a Reply