Ngagulung buuk

Daptar eusi

Besi ngagulung anu kawéntar ti ayeuna teu ngan ukur henteu ngarugikeun rambut, tapi sabalikna, nyayogikeun aranjeunna kaéndahan sareng kaséhatan. Kumaha aranjeunna ngatur pikeun ngabenerkeun kalakuanana?

podium

Keriting parantos janten jimat pikeun acara gugur. Buuk modél dibungkus ku Gucci, Preen, Nina Ricci, Blumarine. Awéwé masih aya paméntana.

Marithe & Francois Girbaud

nami SalonCurl keramik HP4658 panata rambut

tanda Philips

Aya naon anu énggal? Anyar, kaseueuran panata rambut parantos kéngingkeun palapis keramik. Balukar pangaruhna dina rambut: nalika dipanaskeun, keramik ngaleupaskeun ion négatip. Aranjeunna nyabut listrik statik, sahingga rambutna ngahancur deui sing séhat.

dites Tongsek ipis pisan, hampang sareng raoseun dianggo. Panas gampang sareng nyiptakeun ngagulung gancang. Tapi, aranjeunna rada leutik.

Nuansa Ngagulung langkung saéentong diaburkeun ku losion gaya. Keriting elastis, pikaresepeun sareng tahan langkung lami.

Ngomong-ngomong

Penata rambut di Yunani Kuno ngagulung curling awéwé dina batang beusi khusus anu disebut "kalamis". Budak anu ngawasa kamampuan ieu dihargaan di bumi anu beunghar sareng disebat "kalamistra".

nami Ngagulung rambut VT-2281

tanda Langsing

Aya naon anu énggal? Salaku tambahan kana palapis keramik, tongs gaduh pemanasan awak dua sisi, permukaan gaya spiral sareng téknologi Keramik Aqua. Hatur nuhun ka anjeunna, untaian haneutkeun rata sareng nahan kalembaban alami.

 

View Alatna manaskeun dina sababaraha menit. Buukna gampang dibungkus dina palang. Keritingna geulis, jelas sareng ageung.

Nuansa Ari kakuatanna gaduh sambungan anu muterkeun, janten henteu pulas kana "coil telepon" sareng henteu ngaganggu ngagulung rambut anjeun.

Langkung seueur ngeunaan topik:  Apel dina adonan: panganan cuci mulut anu séhat. Pidéo

Penting!

Curl unggal untaian henteu langkung ti 30 detik, teras pin ku klip. Curl kedah tiis dina kaayaan ngagulung. Upami teu kitu, anjeunna bakal gancang ngalempengkeun.

 

nami Satinstyler EC 1

tanda Braun

Aya naon anu énggal? Braun parantos ngaluarkeun séri alat kalayan panangtayungan rambut sareng téknologi ionisasi. Satin Protect dina stéroid diwakilan ku palapis Keramik, anu ngajagaan rambut tina karusakan. Sareng aliran partikel Ion Satin négatip nyegah éléktrifikasi sareng entakan.

 

dites Suhu optimal pikeun gaya tiasa dipilih kalayan akurasi 5 derajat, sareng panas teuing tina ngagulung henteu kaancam.

Nuansa Aya tombol misah pikeun modeu ionisasi, tapi kumaha cara netepkeun naha éta hurung atanapi henteu tetep janten misteri.

nami Ngagulung rambut sareng ionizer terintegrasi EH 1771

tanda Panasonic

Aya naon anu énggal? Ionizer bawaan aya di luar perumahan. Kusabab desain ieu, partikel-partikelna teu gaduh waktos kanggo panas dina aliran hawa anu suhu luhur sareng tetep aktip pisan. Rambut janten perawatan anu saé.

dites Alatna ngagaduhan dua suhunan suhu, janten henteu perlu ngagulung rambut anjeun dina 130 derajat.

Nuansa Keriting leutik henteu tiasa dihontal (diaméterna rod 26 mm), curl ageung, alami. Tapi henteu cekap cekap.

Leave a Reply