Kumaha Ctrl2GO nyiptakeun alat bisnis anu murah pikeun damel sareng Big Data

Daptar eusi

Grup Ctrl2GO perusahaan khusus dina pamekaran sareng palaksanaan produk digital di industri. Éta mangrupikeun salah sahiji panyadia solusi analisis data panggedéna di nagara urang.

Tugas

Nyiptakeun alat pikeun damel sareng Big Data, anu tiasa dianggo ku karyawan perusahaan tanpa kompeténsi khusus dina widang program sareng Élmu Data.

Latar jeung motivasi

Dina 2016, Clover Group (bagian tina Ctrl2GO) nyiptakeun solusi pikeun LocoTech anu ngamungkinkeun ngaramalkeun karusakan lokomotif. Sistem nampi data tina alat-alat sareng damel dumasar kana téknologi Big Data sareng intelijen buatan, ngaramalkeun titik mana anu kedah dikuatkeun sareng dilereskeun sateuacanna. Hasilna, downtime lokomotif dikirangan ku 22%, sareng biaya perbaikan darurat dikirangan ku tilu kali. Engké, sistem mimiti dipaké teu ukur dina rékayasa angkutan, tapi ogé dina industri lianna - contona, dina sektor énergi jeung minyak.

"Tapi masing-masing kasus éta nyéépkeun waktos dina bagian anu prihatin pikeun damel sareng data. Kalayan unggal tugas anyar, sadayana kedah dilakukeun deui - pikeun dok sareng sensor, ngawangun prosés, ngabersihan data, nempatkeun éta dina urutan, "jelas Alexey Belinsky, CEO Ctrl2GO. Ku alatan éta, perusahaan mutuskeun pikeun algoritma sareng ngajadikeun otomatis sadaya prosés bantu. Sababaraha algoritma digabungkeun kana modul standar. Ieu ngamungkinkeun pikeun ngirangan inténsitas tanaga gawé ku 28%.

Alexey Belinsky (Foto: arsip pribadi)

leyuran

Ngabakukeun sareng ngajadikeun otomatis tugas ngumpulkeun, ngabersihkeun, nyimpen sareng ngolah data, teras ngagabungkeun aranjeunna dina platform umum.

palaksanaan

"Saatos urang diajar kumaha carana ngajadikeun otomatis prosés pikeun diri urang sorangan, urang mimiti nyimpen duit dina kasus, urang sadar yén ieu bisa jadi produk pasar," nyebutkeun CEO Gtrl2GO ngeunaan tahap mimiti nyieun platform nu. modul siap-dijieun dirancang pikeun prosés individu pikeun gawé bareng data mimiti digabungkeun kana sistem umum, supplemented kalawan perpustakaan anyar jeung kamampuhan.

Numutkeun Belinsky, mimitina, platform anyar dimaksudkeun pikeun integrator sistem sareng konsultan bisnis anu ngabéréskeun masalah optimasi. Sareng ogé pikeun perusahaan ageung anu hoyong ngawangun kaahlian internal dina Élmu Data. Dina hal ieu, industri aplikasi khusus henteu penting pisan.

"Upami anjeun gaduh aksés kana set data anu ageung sareng damel sareng modél, contona, pikeun 10 rébu parameter, dimana Excel biasa henteu cekap, maka anjeun kedah ngalihkeun tugas ka profésional, atanapi nganggo alat anu nyederhanakeun padamelan ieu, ” Belinsky ngajelaskeun.

Anjeunna ogé nekenkeun yén solusi Ctrl2GO sagemblengna domestik, sarta sakabeh tim ngembangkeun lokasina di nagara urang.

hasil

Numutkeun kana Ctrl2GO, ngagunakeun platform ngamungkinkeun anjeun ngahemat tina 20% dugi ka 40% dina unggal kasus ku ngirangan pajeulitna prosés.

Solusina ngarugikeun konsumén 1,5-2 kali langkung mirah tibatan analog asing.

Ayeuna lima perusahaan nganggo platformna, tapi Ctrl2GO nekenkeun yén produkna dirampungkeun sareng henteu acan aktip dipromosikeun dina pasaran.

Panghasilan tina proyék analitik data dina taun 2019 jumlahna langkung ti ₽4 milyar.

Rencana sareng prospek

Gtrl2GO intends rék dilegakeun pungsionalitasna jeung simplify panganteur pikeun ngagunakeun platform ku spesialis untrained.

Dina mangsa nu bakal datang, pertumbuhan dinamis dina pendapatan tina proyék analytics data diprediksi.


Ngalanggan saluran Tren Telegram sareng tetep diropéa sareng tren ayeuna sareng ramalan ngeunaan masa depan téknologi, ékonomi, pendidikan sareng inovasi.

Leave a Reply