Menu kadaharan atah kanggo saminggu

Jalma-jalma, anu badé ngamimitian latihan diét kadaharan atah sering nyanghareupan patarosan: kumaha cara leres ngabentuk diétna? Naon sareng sabaraha anu anjeun kedah tuang pikeun kéngingkeun sadaya zat anu diperyogikeun? Waleran anu paling leres pikeun patarosan ieu bakal disarankan pikeun ngadangukeun awak anjeun - anjeunna nyalira bakal nyarioskeun naon sareng dina jumlah anu diperyogikeun.

Tapi, hanjakalna, dina kaayaan megalopolises, jalma-jalma sapertos ditalak pisan ti habitatna alam anu hésé pisan ngabedakeun kabutuhan awak tina kantétan sareng kecanduan. Ku alatan éta, tulisan ieu ngumpulkeun sababaraha tip dasar pikeun nyusun diet atah. Pilihan anu hadé nyaéta pikeun milarian di lingkungan anu caket sareng tukang tuang atah kalayan sajarah anu panjang, kaséhatan anu hébat, sareng diajar ti anjeunna kumaha anjeunna tuang.

Tapi henteu sadayana ngagaduhan kasempetan sapertos kitu, janten anu tuangeun kadaharan atah Siberia anu kawéntar Denis Terentyev nyerat sacara lengkep, di mana anjeunna nunjukkeun cara ngabentuk diet pangan atah anjeun, kalayan merhatoskeun sadaya kabutuhan awak. Tangtosna, prinsip dasarna nyaéta:

Mimiti, dahareun kedah sakumaha alami-gancang. Henteu perlu dicampur sajumlah ageung bahan dina hiji piring - éta ngaganggu panyerepan tuangeun sareng nyumbang kana tampilan "zhora". Tangtosna, sesah pikeun langsung ngalih tina tuangeun modéren tradisional kana tuangeun mono atah, tapi nuturkeun prinsip dasar nutrisi bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun basa umum pikeun awak anjeun langkung gancang. Disarankeun ngaleutikan atanapi ngaleungitkeun rempah sadayana, utamina uyah. Panambah rasa anu kuat nyenangkeun tuangeun tuangeun urang ku ningkatkeun lapar urang sareng nyusahkeun pikeun raos dahareunana. Bungbuahan henteu saé digabungkeun sareng kacang sareng siki. Sprouts sareng séréal ogé henteu disarankeun pikeun ngaganggu sikina, tapi bumbu seger bakal ngalengkepan aranjeunna ogé.

Langkung seueur ngeunaan topik:  Pisang: alus atanapi goréng? Pidéo

Menu kadaharan atah kanggo saminggu kedah kalebet: Dina usum panas, langkung saé masihan kauntungan pikeun sayuran seger sareng buah, di cinyusu - bumbu seger, dina usum salju pikeun nambahan jumlah séréal sareng kacang-kacangan. Sarapan munggaran (1.5-2 jam saatos gugah) mangrupikeun logam anu paling enteng. Langkung saé ngamimitian dinten ku sababaraha buah. Salaku conto, dina dinten Senén tuang dua apel, dinten Salasa dua pir, sareng sajabana Dina sababaraha dinten, anjeun tiasa ngubaran diri kalayan buah anu lemes. Sarapan anu kadua nyaéta tuangeun anu langkung beurat. Waktosna séréal bertunas, kacang-kacangan, sareng séréal anu direndem. Dina sababaraha dinten, sprouts alternatip sareng sayuran, anjeun tiasa nampi salad atanapi sup "atah".

Soré snack - deui snack leutik. Sakedik buah musiman (dina buah garing dina usum salju), sakumpulan sayuran héjo, atanapi koktail héjo bakal nyugemakeun lapar ogé sareng masihan kakuatan dugi ka tuang salajengna. Dahar beurang kedahna langkung enteng tibatan tuang siang. Sore, henteu ngamuat awak ku bubuahan, tuangeun ieu kedahna rada enteng sareng tapa. Silih sayuran musiman sareng sakedik kacang atanapi sakedik kecambah, idéal. Langkung saé kantun tuang siang sadayana, utamina upami kirang ti 3 jam sateuacan bobo. Upami waktos bobo masih jauh, sareng anjeun parantos raos hoyong tuang, tuang sababaraha sayuran atanapi inum sagelas jus sayuran anu anyar diperes.

Sakali unggal sababaraha minggu, langkung saé pikeun ngatur dinten saum kanggo awak - kantun ngan hiji jinis buah dina tuangeun, atanapi ngawatesan diri pikeun cai anu nginum. Upami anjeun sesah langsung ngalih kana diet pangan atah, maka supados anjeun tumut kana sadaya poin sareng ngungkulan kasusah anu timbul, tukang dahareun atah anu kawéntar Oleg Smyk disiapkeun di mana anjeunna ngungkabkeun masalah transisi anu kompeten kana diet pangan atah.

Leave a Reply