Ekstraktor jus Panason: alat jarak menengah anu saé

Daptar eusi

Pamakéna beuki sadar kaséhatan, sareng aranjeunna leres. Di kulawarga atanapi di pasangan, kasihatan ku piring janten jalan ogé kabutuhan pikeun ngahargaan kabutuhan organisasi ku ngahijikeun deui buah sareng sayuran. Ningkatkeun tingkat énergi anjeun sareng ngajaga inohong anjeun ogé motivasi anu saé.

Ganti kana dahareun anu hirup sareng angen anu saé, tapi kumaha upami anjeun ngudag waktos?

Kumaha carana kaluar tina bubu tuang beku sareng industri? Upami waktos mangrupikeun halangan munggaran anjeun sanaos motivasi hébat ieu pikeun ngarobih kabiasaan tuang anjeun, teras baca.

Alat sapertos ekstraktor jus Panason panginten tiasa janten sekutu pangalusna anjeun di dapur, kusabab jus buah sareng sayuran persis anu anjeun peryogikeun. Gancang, ekonomis sareng sampurna pikeun nyaimbangkeun tuangeun sadidinten.

Ékstraktor ti mérek ieu sangat terjangkau sahingga ngamungkinkeun sadayana pikeun nguji sareng ngabentuk opini nyalira. Hiji hal anu pasti, éta bakal nyalametkeun anjeun naon anu kakurangan dugi ka ayeuna: waktos sareng tanaga.

Panasonic di titingalian

Buru-buru teu aya waktos maca sesa tulisan kami? Henteu masalah, kami parantos nyiapkeun ringkesan pondok tina ciri téknisna kalayan harga ayeuna.

Fungsi utama sareng modeu pamakean

Ngadamel jus nyalira saé pikeun kaséhatan anjeun sareng di seueur situs, anjeun bakal mendakan resep anu raoseun anu gampang sareng gancang didamel: jeruk, kiwi, apel, pir, tapi ogé wortel, bit, adas, peterseli, jahé…

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milih pepelakan pikeun selera anjeun atanapi pikeun kualitas gizi, peeled atanapi henteu upami sipatna organik, potong aranjeunna sareng paskeun aranjeunna ngalangkungan robot alit anyar anu saé ieu anu parantos anjeun nawiskeun diri!

Ieu bakal misahkeun pulp sareng jus, masihan anjeun buah-buahan, sayuran sareng bumbu anu pangsaéna: vitamin sareng nutrisi, dina waktos anu kacatet.

Teu kedah nyéépkeun artos anjeun kana kadaharan organik deui! Jusna bakal épisiénsina maksimal upami anjeun nginum langsung saatos ékstraksi, tapi anjeun tiasa nyimpen salami tilu dinten dina kulkas upami anjeun hoyong! Péstisida nol, nol pengawet atanapi pewarna. Aduh gula teu katingali atanapi uyah disumputkeun! Naon anu saé pikeun awak anjeun ...

Langkung seueur ngeunaan topik:  AIDS Ucing: naon ucing positip atanapi FIV?
Ekstraktor jus Panason: alat jarak menengah anu saé
A ékséktor nangtung anu henteu nyandak rohangan

Kumaha cara ékstrak jus Panasonik?

Kusabab sistem anu dipikir-pikirna (dasar sekrup mencét dina kontak sareng kisi waja), panasonic juicer didesain pikeun ngaoptimalkeun ékstraksi jus. Éta ngahasilkeun jus sakitar dua, tilu urang. Kendi tiasa nahan 0,98 liter.

Ékstraksi laun

Ékstraksi dilaksanakeun kalayan gancang (45 rpm) pikeun ngawétkeun maksimal rasa, nutrisi sareng vitamin, sareng jus anu dihasilkeun, beunghar sareng lezat, kualitas luhur. Teu aya hubunganana sareng jus industri anu utamina ngandung cai sareng sirop glukosa.

Ékstraktor nyengkram tuangeun nalika indit. Janten henteu kedah masihan tekanan anu kuat kana sayuran pikeun naksir aranjeunna. Éta kuat sareng gancang, sareng ngamungkinkeun anjeun memeres badami contona atanapi buah beku pikeun ngadamel sorbét.

 
Ekstraktor jus Panason: alat jarak menengah anu saé
Ékstraktor sareng aksésorisna

Pungsi ngabalikkeun pisan praktis

Éta ngagaduhan fungsi sabalikna otomatis upami aya sumbatan pangan sareng tangtosna, éta didesain sareng dua outlet sareng dua "mangkok", hiji kanggo nampi bubur sareng anu sanésna cair mulia! Kaki anu henteu dieunakeun mastikeun stabilitasna nalika dieksekusi.

Perhatosan! : buah sareng sayuran kanggo jus kedah diteukos sateuacan dilebetkeun kana ékstraktor supados henteu lemah panyaringna. Entong nambihan cai sareng ngan ukur nyampur tuangeun anu ngandung jus.

nice desain

Berwarna hideung pérak, éta henteu beurat teuing (4 kg) sareng nyéépkeun sakedik rohangan dina worktop. Sadayana panjangna: (jangkungna 43 cm sareng jero 17 cm). Anjeun ngartos éta ékstrak nangtung.

 

Jaminan rata-rata

Daya tahanana diperkirakeun aya tilu taun upami panggunaan sadidinten sareng jaminan alat ganti na 2 taun ti pabrik Panasonic.

Ku harga kisaran pertengahan, éta tetep lumayan murah dibandingkeun sareng mérek ageung sapertos Omega atanapi Kuvings. Kalayan sakedik tuah sareng dijual ieu mangrupikeun ekstraksi murah

 

Masalah anu karandapan

Sanaos panggunaan rata-rata anu nyugemakeun pisan, sababaraha pangguna nyatet yén anjeun kedah ulah aya teuing sayuran sayuran dina waktos anu sareng.

Éta ogé patarosan cap leutik anu teu kedah hilap dipiceun teras disimpen saatos dirawat, sareng toples, anu nalika dianggo sacara intensif, ngageter handapeun kakuatan puteran, kaluar tina sakedik dasar na anu tiasa nimbulkeun prihatin pikeun panggunaan anu intensif sareng ngabijilkeun katahanan produk.

Éta ogé kedah lalaunan ngalebetkeun sayuran kana mesin supados henteu "ngajajar mesin".

Langkung seueur ngeunaan topik:  Cursinu: karakter sareng karakteristik anjing ieu
Ekstraktor jus Panason: alat jarak menengah anu saé
Babandingan kualitas / harga anu saé

FAQ: Naha mésér ékstraktor nalika kuring parantos gaduh mixer anu tiasa ngalakukeun trik kalayan hadé?

Ieu patarosan anu tiasa ditaros sateuacan mésér ékstrak Panasonic. Jalma anu aktip pisan sering mopohokeun diét sareng kakuranganana.

Sababaraha malah nyangka aranjeunna tuang saé ku nerapkeun aturan diet dasar (hiji protéin + hiji sayuran asak + hiji aci + hiji produk susu per hidangan). Tapi ieu sanés masalahna kusabab teu aya anu "hirup" dina piring sareng éta bakal ngahalangan aranjeunna tapi bakal mawa aranjeunna sakedik tanaga.

Tautan ieu bakal ngajelaskeun ka anjeun naha vitamin, nutrisi, énzim penting pikeun awak anjeun.

Tapi hayu urang balikan deui kana patarosan tina mixer. Dibandingkeun sareng ékstraktor, adun ukur nyucikeun tuangeun. Jusna dicampurkeun sareng pulp sareng serat sareng campuran ieu peryogi lami kanggo dicerna teu sapertos jus murni.

Salaku tambahan, laju campuran sareng gesekan anu diinduksi ku rotasi wilah nyababkeun naékna suhu anu sacara umum ngancurkeun vitamin terkenal sareng nutrisi anu berharga.

Ékstrak Panasonic sacara lembut misahkeun jus tina bagian anu kirang mulya ku komprési anu laun sareng ngalestarikeun énzim sareng vitamin anu penting pikeun karaharjaan anjeun. Kusabab asimilasi gancang, éta nyandak anjeun dorongan saharita sareng alami: henteu kedah suplemén tuangeun anu mahal anu komposisi asli sareng asal usulna henteu dipikaterang.

Ieu ogé sababaraha pidéo pikeun ngabantosan anjeun nyandak léngkah munggaran anjeun, anu bakal ngajantenkeun sungut anjeun cai.

Kaunggulan sareng kalemahan tina ekstrak Panasonic

Juice Panasonic mangrupikeun produk anu saé, sampurna pikeun jalma anu hoyong nyobian jus buah sareng sayuran, sabab hargana lumayan dibandingkeun dibandingkeun sareng persainganna.

kaunggulan

  • éta ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel sup, koktail, sorbét, gazpachos, susu kécap ...
  • Praktis, perakitan sareng pembongkaran dirancang pikeun saderhana dina unggal dinten
  • Desain nangtung na pikaresepeun, modéren, sareng nyegah tina teuing nyandak rohangan dina lomari
  • Éta éfisién sareng gancang (anjeun tiasa nyampur almond tanpa masalah contona)
  • Paranti parebut pepelakan ka jero, henteu kedah didorong
  • Éta praktis sareng gancang dikumbah, dikantunkeun ku sikat sirah
  • Éta sareng mangkok kanggo beku
  • Henteu rame pisan: (motor "jempé") kusabab kakuatanana (61 desibel pikeun kakuatan 150watt)

Nyusahkeun

  • Dina hal volume jus, éta saé kirang efisien tibatan pesaing na
  • Jus anu diekstrak ngandung sakedik pulp
  • Éta henteu didesain kanggo panggunaan sadidinten atanapi propésional tapi langkung dua-mingguan, pikeun kulawarga alit, sabab éta kirang padet tibatan pesaing na
  • Garansi na dua taun, langkung pondok tibatan model anu sanés
  • Éta henteu didesain kanggo lemes atanapi coulis.
Langkung seueur ngeunaan topik:  Angon Belgian

Kumaha saur pangguna?

Sanaos seueur pangguna ngaapresiasi éta sareng harga anu murah, sababaraha pengamatan ngeunaan kalemahan parantos dicatet dina waktosna sareng sababaraha patarosan "naha urang tiasa nyampur buah beku contona" tetep teu dibales dina paréntah pikeun panggunaan (anu aya hubunganana sareng naon anu dijamin ku jaminan).

Sanaos pangguna umumna resep pisan, (seueur ulasan positif) kritik utama anu didamel pikeun modél ieu sigana kabutuhan pikeun nyaring sakapeung nalika alatna ngamungkinkeun pulp ngalir, khususna kanggo ngekstrak jus tina wortel.

Klik di dieu kanggo langkung

Alternatipna pikeun Panasonic

OMEGA 8226

Ekstraktor jus Panason: alat jarak menengah anu saé

OMEGA 822, salaku conto, mangrupikeun salah sahiji modél terlaris di Amérika Serikat. Sanaos hargana jauh langkung luhur, ékséktor Omega 8224 nawiskeun langkung saé dina hal katahanan sareng soliditas (éta komitmen kana umur jaminan 15). Pencét di dieu pikeun tés lengkep na

Éta kirang ribut, ngahasilkeun sakitar 20% langkung seueur jus tibatan pesaing anu disebatkeun di luhur sareng numutkeun sababaraha hal ieu gancang nyerep bédana harga khususna sabab éta nyaring langkung saé sareng boro-boro ngantep serat atanapi pulp lulus, anu tujuan utami pikeun robot jenis ieu nalika mésér aranjeunna.

Son prix:[amazon_link asins=’B007L6VOC4′ template=’PriceLink’ store=’bonheursante-21′ marketplace=’FR’ link_id=’9de50956-0ff0-11e7-a2e9-9d7cc51c9d6c’]

Le BIOCHEF ATLAS

Ekstraktor jus Panason: alat jarak menengah anu saé

BIOCHEF ATLAS dijamin hirup pikeun mesin sareng nawiskeun beberesih otomatis sareng sistem panyalindungan énzim.

Son prix: [amazon_link asins = 'B00RKU68XG' template = 'PriceLink' store = 'bonheursante-21' marketplace = 'FR' link_id = '1c2ac444-1012-11e7-8090-2fc83baa7a62 ′]

Kasimpulan urang

Sanaos rada peurih maca béwara téhnis, unggal ékstrak ngagaduhan kaunggulan sareng karugian masing-masing. Anu penting pikeun anjeun nyaéta milari alat anu paling cocog sareng harepan anjeun sahingga pikeun ngartikeun pangabutuh anjeun heula.

Nilai artos modél Panasonic ieu pikaresepeun

Tingkat kepuasan pangguna umumna tinggi, sabab ngamungkinkeun aksés gancang pisan kana pangalaman munggaran dina hal jus sareng pikeun nguji manpaat kasihatan tanpa ngarusak bank. [Amazon_link asins = 'B01CHVYH8A, B013K4Y3UU, B01LW40TUO, B01KZLEJ32 "Citakan =' ProductCarousel 'toko =' bonheursante-21" pasar = 'FR' link_id = 'b30c36c9-1011-11e7-bb3c-eb59afb5]

Leave a Reply