Ratu provokasi: gambar kageulisan anu paling wani tina Miley Cyrus

Kami parantos ngempelkeun penampilan pop diva anu pangsaéna pikeun mere ilham nalika nyieun makeup magrib sareng gaya rambut.

Transformasi penampilan Miley Cyrus leres-leres pikaresepeun kanggo ditonton. Anjeunna henteu wani ékspérimén sareng buuk sareng warna rambut, sareng ogé henteu sieun nyobian kombinasi anu teu jelas nalika ngadamel make-up. Tanggal 23 Nopémber, penyanyi ngagungkeun ulang taun ka-28 na. Pikeun ngahargaan ka ieu, kami mutuskeun pikeun ngumpulkeun pilihan riasan sareng gaya anjeunna anu paling wani sareng wani anu tiasa diulang pikeun angkat ka pésta atanapi dilakukeun dina Hawa Taun Anyar.

Wiski anu dicukur, nyisiran, rambut baseuh - Miley siap nyobian sadaya pilihan pikeun cukuran sareng gaya anu cocog sareng gaya rocker na. Dina waktos ayeuna, penyanyi milih potongan rambut malette, populer di kalangan palaku musik taun 70an, anu balikna anjeunna ngusulkeun deui di 2008. Cyrus ngagabungkeun deui sareng untaian anu disorot dina téhnik alami. Gaya rambut ieu idéal pikeun anu badé lebet 2021 ku tampilan anu énggal-anyar.

Ngeunaan gaya, kartu telepon diva mangrupikeun pangaruh tina rambutna "baseuh", anu anjeunna pikaresep duanana pikeun penampilan sareng pikeun penampilan umum.

Anyar-anyar ieu, musisi parantos nunjukkeun kombinasi anu langkung wani nalika milih produk makeup. Glitter eyeshadow sareng biwir herang? Panon caang jeung lipstik beureum saulas? Henteu aya larangan dina makeup pikeun Miley. Sareng klip pidéo panganyarna pikeun lagu "Midnight Sky" sareng "Prisoner" bakal janten pituduh nyata pikeun nyiptakeun tampilan liburan. Ku jalan kitu, gambar sapertos bakal anugerah pikeun jalma anu teu hayang néangan pakéan anyar pikeun Taun Anyar, tapi rencanana bade difokuskeun make-up.

Cyrus kedah ningali-tingali langkung tata rias panon pikeun awéwé anu panonna alit sareng caket. Pikeun ngajantenkeun anjeunna katingali langkung ekspresif, penyanyi sering ngadamel panah sareng ngabayangkeun kalangkang dina ujung alisna.

Di galéri anjeun bakal mendakan gambar anu langkung panas sareng spektakuler tina palaku skandal, anu tiasa dijantenkeun dasar pikeun bow dina 31 Désémber (enya, waktuna siap pikeun Hawa Taun Anyar).

Leave a Reply