Sabuk pelangsing sareng kesang: naha leres épéktip? Babandingan urang - Kabagjaan sareng kaséhatan

Daptar eusi

Pasar pelangsing ayeuna mangrupikeun salah sahiji anu paling lumayan. Ngajaga awak langsing sareng sregep parantos janten obsesi sareng ampir sadayana, dugi ka milarian solusi anu tiasa ngabantosan ngahontal tujuan éta gancang-gancang.

Diantara alat-alat anu parantos mantep, aya beubeur kesang. Aksésori ieu, anu mimitina nyababkeun kontropérsi, nyaéta, dugi ka ayeuna, salah sahiji instrumen anu paling disarankeun pikeun nyaring siluét. Nanging, seueur anu heran naha éta épéktip pisan.

Pikeun ngajawab patarosan ieu, urang panginten nganalisis produk, sareng ngabentuk opini urang nyalira. Dina alinea salajengna, ku sabab kitu anjeun bakal mendakan tés detil alat ieu, ogé kaunggulan anu tiasa ditawarkeunana.

Kami ogé parantos nyandak inisiatif pikeun nalungtik modél sabuk peluh anu pangsaéna, dumasar kana ulasan sareng spésifikasi tina rujukan anu pang populerna.

Rekomendasi Kabagjaan sareng Kaséhatan

Naon sabuk kesang?

Hayu urang mimitian ku ngajelaskeun naon éta sabuk kesang. Nalika ngalakukeun panilitian kuring, kuring mendakan yén seueur jalma masih henteu ngartos naon aksésori ieu.

Istilah anu dianggo ku pabrik sareng bisnis kadang-kadang ngabingungkeun definisi ieu.

Sacara simpé, sabuk kesang mangrupikeun sabuk anu bakal langsing siluét ku ngéséskeun cangkéng. Beuteung, tonggong, luhur cangkéng ... sadaya bagéan awak anu bakal dikomprés ku sabuk ieu bakal nguntungkeun tina épék anu sami.

Éta tiasa dihartikeun salaku strip lawon pikeun ditempatkeun sareng dikencangan dina bagian beuteung, pikeun ngaktipkeun kesang. Sabuk kesang tiasa dianggo ku lalaki sareng awéwé anu milari cara gancang pikeun nyingkirkeun cangkéng anu lungkawing.

Sabuk pelangsing sareng kesang: naha leres épéktip? Babandingan urang - Kabagjaan sareng kaséhatan

Didamelna tina naon?

Komposisi sabuk kesang saderhana pisan. Biasana didamel tina lawon anu dipikaterang pikeun ngaktipkeun kesang. Beungkeutan dumasar, pikeun bagian na, dina struktur goresan gampang ditanganan.

Sabuk pelangsing anu anjeun bakal mendakan di pasar utamina diwangun ku:

neopréna

Mangrupikeun bahan anu diutamakeun pikeun daya tarikna, ogé pikeun kakuatanana. Neoprene mimiti dikenal dina bidang olahraga cai, sabab éta bahan anu paling sering dianggo dina pembuatan asesoris sareng wetsuits.

Neoprene mangrupikeun nami dagang anu disebatkeun pikeun karét sintétik. Hasil tina polimérisasi kloroprén, éta ngagaduhan kamampuan pikeun nolak hidrokarbon sareng ozon.

 

Produk ieu ogé hampang, tahan cai, sareng awét pisan. Hususna ngaapresiasi pikeun kapasitas insulasi na, éta ngajaga tina tiis. Kualitas ieu anu tiasa dipayunkeun dina desain sabuk kesang.

Lycra

Ogé kawanoh salaku elastane, lycra mangrupikeun bahan berbasis poliuretan ultra-manjang. Beda sareng neoprene anu ngagaduhan struktur anu kompak pisan, lycra mangrupikeun jinis bolong.

Pikeun pembuatan sabuk kesang, éta kedah dicampur sareng bahan sanés. Ieu mangrupikeun tambahan ieu anu bakal mastikeun kapanjangan na, sareng anu bakal ngajantenkeun alat langkung fleksibel. Éta pikaresep pikeun rendering na nyaman, ogé pikeun résistansi cai na tinggi.

 

Elastane, anu ogé tahan pisan, nawiskeun kakuatan komprési anu luhur. Peta na "sheaths" beuteung, sareng hipu ngaktipkeun panas. Pangaruhna sami sareng sauna, maka mastikeun pemanasan anu luhur sareng kontinyu.

Langkung seueur ngeunaan topik:  Greyhound

Polyamide

Bahan ieu mirip plastik, sareng mangrupikeun bagian tina komposisi produk ieu. Dianggap serat sintétis révolusionér, éta naékkeun suhu awak pikeun ngamimitian kesang.

Sabuk langsing tina poliamida henteu nyerep kalembaban. Kaanehan ieu méré katahanan, sareng panggunaan jangka panjang.

 

Aranjeunna ogé ngagaduhan reputasi janten langkung tahan tibatan pesaingna, kusabab aranjeunna nawiskeun élastisitas anu teu kuat.

Poliamida mangrupikeun bahan anu dipikaresep pikeun kamampuanna pikeun henteu ngadaptarkeun parobahan suhu. Ku neken beuteung, sabuk anu didamel tina bahan ieu bakalan nahan panas awak janten ngesang.

PVC

Bahan pamungkas anu dianggo dina desain sabuk kesang nyaéta PVC. Utamana tahan kana seuneu sareng cai, éta ngagaduhan sagala kaunggulan pikeun nyababkeun kesang.

Sapertos lycra, tindakanana ngingetkeun sauna. PVC gampang dijaga, kuat, sareng mangrupikeun salah sahiji bahan karesep pikeun tukang baju olahraga. Sabuk anu didamel tina bahan ieu sering dicutat pikeun mempermudah ngaleungitkeun racun.

Aranjeunna ogé ngagaduhan reputasi pikeun épisiénsi, sareng moal ngadaptar tanda pakean. PVC tetep sanaos aya bahan anu sénsitip, sabab éta ogé mangrupikeun salah sahiji komponén anu nyababkeun paling alergi.

Sabuk pelangsing sareng kesang: naha leres épéktip? Babandingan urang - Kabagjaan sareng kaséhatan

Kumaha cara sabuk kesang?

Sakumaha namina nunjukkeun, sabuk langsing dianggo pikeun nyaring siluét. Peta na nyaéta naekeun peluh, ku ningkatkeun panas dina daérah anu dikomprés. Beuteung, janten, dipanaskeun pikeun mempermudah évakuasi deposit lemak.

Komprésina hampang, sareng ngan ukur kedah cukup jero pikeun kesang diaktipkeun. Sabuk ieu, anu bakal ngésang anjeun langkung, ogé bakal ngamimitian kabiasaan komprési dina sabuk beuteung.

Épék ieu mirip sareng sabuk tradisional: komprési anu dilakukeun ku sabuk kesang ngabijilkeun bagian beuteung pikeun ngadopsi penampilan anu rata.

Ieu bakal dikonfirmasi ku duanana latihan olahraga sareng teras-terasan panggunaan sabuk kesang.

Pikeun seueur, aksésori ogé tiasa dijantenkeun pangrojong deui. Akibatna tindakanana tiasa dianggo pisan dina beuteung, sapertos dina tulang tonggong yén éta tiasa dijajar, sok ku ngamimitian kabiasaan anu hadé.

Operasi sabuk peluh kusabab kitu tujuanana duanana ngaleungitkeun racun sareng ngembangkeun dukungan umum anu saé. Aksésori nyababkeun lebur tina jaringan lemak anu panjang sareng teratur, ngamaksimalkeun hasilna anjeun bakal kéngingkeun waktos.

Naha sabuk peluh épéktip nyalira?

Éféktivitas sabuk langsing gumantung kana kabiasaan pangguna na. Émut yén ieu sanés alat kaajaiban anu bakal ngajamin anjeun langsing, naon waé gaya hirup anjeun.

Hiji-hijina cara pikeun mastikeun épéktipitasna nyaéta ngagunakeun éta salaku bagian tina gaya hirup séhat. Anjeun kedahna henteu ngarepkeun yén sabuk kesang bakal ngaleungitkeun pon tambahan anjeun, tanpa nempatkeun sakedik usaha.

Pikeun kéngingkeun hasil kalayan jéntré anu pangsaéna, éta penting pikeun olahraga. Ngagem baju haneut késang salami kagiatan fisik sareng olahraga bakal ningkatkeun pengeluaran kalori, bari ngaoptimalkeun dorongan panas.

Disarankeun ogé ngadopsi pola dahar anu séhat sareng saimbang. Perhatosan: sanés perkawis nyabut diri, atanapi ngiringan tuangeun drakonia, dina harepan ngaleungitkeun sapuluh pon dina sabulan.

Pendekatan anu leres nyaéta tuangeun anu leres, ngawatesan atanapi bahkan ngaleungitkeun kaleuleuwihan. Tautan ieu bakal masihan anjeun conto naon anu anjeun ngarepkeun tina sabuk ieu:

Inuman pisan kanggo ngaleungitkeun seueur

Awak késang nyaéta awak anu ngaleungitkeun seueur racun. Tapi awak anu ngesang ogé awak anu kedah rutin nga-ngeusian nyalira ku cai. Nginum seueur janten penting pikeun prosés pelangsingan pikeun jalan.

Jumlah cairan anu anjeun ngelek salaku cai kedah nyukupan kabutuhan anjeun, sareng masihan anjeun cekap bahan pikeun ngesang tanpa raoseun ngarareunah.

Émut yén kesang kaleuleuwihan anu henteu dibales dina cai tiasa gancang nguraikeun kaséhatan.

Langkung seueur ngeunaan topik:  Sabaraha lami ucing bobo sareng kunaon?

Nanging, anjeun kedah ati-ati supados henteu seueur teuing ngahaturanan. Ngaevaluasi jumlah anu anjeun peryogikeun penting pisan pikeun nyingkahan teu ngarareunah. Kanaékan suhu disababkeun ku sabuk tiasa signifikan, perlu nginum rutin, tapi henteu kaleuleuwihi.

Aya sabaraha jinis sabuk langsing?

Aya 3 jinis sabuk peluh utama;

  • Anu dimaksudkeun pikeun awéwé, anu dimaksad pikeun tujuan anu dianggo dina cangkéng
  • Anu ditujukeun pikeun lalaki, anu utamina nutupan beuteung
  • Sabuk kesang campuran, anu tiasa dianggo ku dua jenis kelamin

Salain tina ukuran sareng tempatna, sabuk peluh anu béda sadayana dianggo dina prinsip anu sami. Model campuran nyaéta anu cocog sareng ekspektasi jumlah anu paling ageung, sabab éta ngagabungkeun kaunggulan tina dua kategori sanés.

Bedana antara modél ogé dumasar kana komposisi na. Bahan anu pabrik nambihan kana struktur utami tiasa mangaruhan kana paripolah, résistansi, atanapi bahkan épéktipitas pelapis kesang.

Sabuk pelangsing sareng kesang: naha leres épéktip? Babandingan urang - Kabagjaan sareng kaséhatan

Kriteria pikeun milih sabuk pelangsing anu pas

Pasar sacara harfiah kabanjiran ku référénsi anu ku pangguna Internét ngabela kalayan langkung atanapi langkung sumanget. Waspada yén modél anu bakal cocog sareng jalma anu anjeun pikaresep moal merta anu bakal ngagaduhan hasil anu pangsaéna pikeun anjeun.

Maka penting pikeun merhatoskeun kriteria anu tangtu, pastikeun pikeun mendakan modél anu cocog sareng anjeun:

Pilihan matéri

Ieu undoubtedly kriteria pangpentingna. Pilihan matéri desain bakal dumasar kana kasabaran masing-masing, tapi ogé kana sipat anu béda tina matéri. Ieu patokan anu anjeun kedah tangtoskeun sateuacan sateuacan ngamimitian ngalaksanakeun panilitian.

Komposisi anu janten pilihan nyaéta anu moal ngairitasi kulit anjeun, sareng éta bakal ngawatesan résiko alergi.

Bahan anu saé ku éta bakal janten bahan anu bakal terang kumaha ngagabungkeun unsur kualitas, mastikeun résistansi kana kalembaban, anggo, panas, sareng penanganan kasar.

Model tingkat Éntri jarang pisan kualitasna saé. Kituna disarankeun pikeun kéngingkeun pangan anu sedeng atanapi langkung saé. Ieu henteu ngan ukur mastikeun yén sabuk dijaga pikeun waktos anu lami, tapi ogé mempermudah pangropéa.

Fitur-fitur modélna

Sabuk kesang ogé kalebet fitur anu anjeun kedah waspada sateuacan ngainvestasi. Pilihan modél ogé bakal gumantung kana tujuan anu parantos anjeun atur pikeun anjeun nyalira.

Pikeun kaleungitan beuteung atanapi langsing pinggel, modél klasik anu paling gampang dianggo. Model anu dilengkepan ku téknologi khusus bakal ngan ukur aya gunana upami anjeun mutuskeun ngembangkeun otot awak anjeun.

Naon kaunggulan sabuk kesang?

Sabuk pelangsing ngagaduhan kaunggulan anu dipikaterang ku pemirsa sapertos:

kaunggulan

  • Ngamajukeun ngaleungitkeun racun dina rongga beuteung, sareng saliwatan di awak
  • Nyumbang kana leungitna beurat laun sareng diukur
  •  Ngabantosan gancang nada awak nalika aturan panggunaan dihormat
  • Éféktivitas anu kabuktosan salaku bagian tina gaya hirup séhat
  • Rupa-rupa modél pikeun lalaki sareng awéwé, atanapi kanggo unisex
  • Kisaran harga kisaran pisan, tiasa diaksés ku sadayana anggaran

Nyusahkeun

  • Henteu disarankeun pikeun panggunaan anu berkepanjangan salami sababaraha jam
  • Komposisi anu tiasa nyababkeun alergi dina kulit anu paling sénsitip
  • Henteu aya hasilna anu atos nalika dianggo tanpa latihan olahraga atanapi adaptasi tina kabiasaan tuang

Naon modél sabuk kesang anu pangsaéna?

Hésé pikeun urang pikeun nangtoskeun modél mana anu leres ngagaduhan ciri anu diperyogikeun pikeun nyugemakeun seuseueurna pangguna. Gelombang pasang surut anu nyandak pasar ku serangan disababkeun urang nyanghareupan sababaraha rébu rujukan, kalayan odds anu pohara variabel.

Dina réa, seueur anu ngadaptarkeun opini anu sami, anu henteu ngagampangkeun asihan urang. Jumlah sabuk kesang anu ngumpulkeun peringkat positip pikaresepeun.

Janten kami tungtungna netepkeun kriteria kami dumasar kana ciri, sareng rasio kualitas / harga.

Langkung seueur ngeunaan topik:  Ucing ceurik: naha ucing abdi nangis?

Ngurangan daptar aksésori anu "saé saé pisan" dugi ka minimum bulistir henteu gampang. Kami tungtungna tiasa nahan ngan ukur dua modél anu leres-leres minuhan kriteria anu urang pilari.

Sabuk peluh GJELEMENTS

Rujukan munggaran kami mangrupikeun produk tina mérek GJELEMENTS. Ieu modél neoprene unisex, khusus dirancang pikeun tujuan pelangsingan. Alat éta ku kituna nyayogikeun struktur anu ngamajukeun burih rata.

Sabuk ieu berhasil ngarayu kami berkat integrasi sampul sareng pituduh kabugaran digital. Desainna, anu sipatna sporty sareng elegan, ogé ditimbang dina timbangan.

Sabuk pelangsing sareng kesang: naha leres épéktip? Babandingan urang - Kabagjaan sareng kaséhatan

Merk nawiskeun didieu desain anu hoyong inovatif, didamel tina bahan anu berkualitas. GJELEMENTS henteu kakurangan alesan pikeun narik: sabuk ieu ogé ngumumkeun "résistansi anu luar biasa" anu disababkeun ku struktur anu diperkuat.

Upami garansi turun kana jaminan tradisional "30 dinten artos uih deui", gampangna panggunaan sareng perawatan na mutuskeun pembeli anu hoyong di luhur sadayana pikeun nanem modalkeun rujukan anu mantep sareng gampang dijaga.

Modél ieu ngagabungkeun kandel sareng kinerja, nyorot komposisi 2,5 mm. Hasil akhir, anu sigana praktis sareng nyaman, ogé ditepikeun salaku dukungan lumbar anu épéktip.

Kaunggulan sareng karugian GJELEMENTS

kaunggulan

  • Modél Unisex
  • Tujuan pelangsingan gancang
  • Pitunjuk kabugaran
  • Bahan kualitas

Harga cek

Sabuk Késang OMROC

Produk kadua anu kami pilih nyaéta beubeur késang OMROC. Sabuk pelangsing ieu ogé dirancang pikeun tujuan burih anu rata. Sapertos tolok ukur munggaran urang, éta didamel tina neoprene premium.

Desain na unisex, sareng tiasa dianggo ku ukuran pinggang tina S dugi ka XXXL. Ukuran maksimum sahingga diwatesan ku 112 cm pikeun palapis pembakaran kalori ieu.

Sabuk pelangsing sareng kesang: naha leres épéktip? Babandingan urang - Kabagjaan sareng kaséhatan

Disarankeun salaku bagian tina leungitna beurat, prototipe permanén ngaleungitkeun racun.

Pabrikan nawiskeun fungsi anu pikaresepeun: optimalisasi muskulasi rongga beuteung, kanaékan panas awak nalika latihan, ningkatna sirkulasi getih ... éta nyorot kamampuan anu urang pikahoyong dina sabuk pelangsing.

Modél ieu ogé ngayakinkeun kami ku dugi garansi na. Ieu 12 bulan, sanaos gampang dijagaan dijantenkeun pabrikna. Ku sabab kitu urang tiasa mikir yén produk kualitas produk dijamin, sareng yén teu aya kasieunan goréngna prématur.

Kakuatan sareng kalemahan sabuk peluh OMROC

kaunggulan

  • Neoprene premium
  • Pinggel lega
  • Garansi 12 sasih
  • Palapis pembakaran kalori

Nyusahkeun

  • Teu aya aksésoris tambahan

Teu kapendak katuangan.

Tinjauan sabuk kesang

Kesan dina sabuk kesang campuran pisan. Sedengkeun sabagian nganggap éta asesoris penting pikeun nyaring siluét, anu sanésna henteu ragu-ragu ngahubungkeun aranjeunna sareng panipuan.

Pendapat négatip utami dibenerkeun ku henteu mampuh sabuk kesang pikeun leungit beuteung tanpa adaptasi tina gaya hirup. Koméntar ngalawan anjeunna seueur pisan, sareng seueur dipendakan dina situs khusus sapertos blog.

Jalma anu ngaku épéktipitasna nyatakeun yén alat éta bakal janten bantosan penting, sareng éta mempermudah pangembangan beuteung. Sapertos produk pelesir atanapi aksésori, janten jelas yén hasilna moal sami ti hiji jalma ka jalma séjén.

Kasimpulan urang

Sabuk kesang tiasa nawiskeun dorongan, boh tina segi moral sareng pengeluaran kalori. Bukti épéktipitasna henteu ngan ukur dumasar kana tindakanna nyalira, sabab éta gumantung kana sababaraha faktor, kalebet gaya hirup pangguna na.

Gampang dianggo sareng dijaga, rujukan anu anjeun bakal mendakan dina perdagangan ngagaduhan anu matak nyugemakeun saréréa.

Émut, Nanging, yén sabuk jenis ieu moal tiasa dianggap aksésori mujijat pikeun kaleungitan beurat, sareng éta ngan ukur ngabantosan lemak anu tangtu.

Leave a Reply