Perjanjian Pamakéan ieu (salajengna - Perjanjian) ngatur hubungan antara administrasi https://healthy-food-near-me.com portal (saterasna ieu - Administrasi) sareng hiji jalma (salajengna - Pamaké) pikeun ngeposkeun pengumuman, ulasan, pesen téks (salajengna - Bahan) dina halaman wéb Internét dina alamat https: //www.healthy-food-near-me . com / (saterasna ieu disebut Loka), ogé pikeun panggunaan sanés situs ieu. Pangguna diaku salaku individu anu parantos akur kana Perjanjian Pamaké ieu sareng parantos ngintunkeun hiji atanapi sababaraha Bahan pikeun dipasang dina Situs. Aturan anu dikembangkeun tumut kana akun panerapan Ukraina ayeuna.

 

Titik konci:

  • Administrasi situs nangtoskeun aturan tingkah laku dina éta sareng ngagaduhan hak pikeun nungtut palaksanaanna ti pangunjung.
  • Téks Pasatujuan ditampilkeun ka Pangguna saatos didaptarkeun dina Situs. Perjangjian éta mulai berlaku saatos Pamaké nyatakeun idin kana istilah-istilah na dina bentuk Pamakéan netepkeun tanda gigireun lapangan "Kuring nampi istilah perjanjian pamaké" nalika pendaptaran.
  • Administrasi nampi Bahan kanggo panempatan hungkul saatos Pamaké ngagabung, anu nambihanana, kana Pasatujuan ieu.
  • Jahiliah kana aturan henteu dibebaskeun tina kabutuhan pikeun nerapkeunnana. Nempatkeun pesen naon waé dina situs sacara otomatis hartosna anjeun nampi aturan ieu sareng kabutuhan pikeun matuhkeun éta.
  • Administrasi situs nyayogikeun pangguna nganggo kasempetan pikeun ngeposkeun Bahanna dina portal https://healthy-food-near-me.com gratis.
  • Pangguna nempatkeun Bahan na dina Situs, sareng ogé mindahkeun ka Administrasi hak pikeun nyayogikeun aksés lega kana Bahan dina sumber ieu tanpa mayar biaya.
  • Pangguna satuju yén Administrasi ngagaduhan hak pikeun ngirim dina halaman anu ngandung Bahan Pamaké, spanduk iklan sareng pengumuman, ngarobih Bahan pikeun tujuan pariwara.
  • Ku ngadaptar dina Situs atanapi nganggo sababaraha layanan dina Situs, anu nunjukkeun kabutuhan pikeun Pamaké pikeun mindahkeun data pribadina, Pamaké satuju kana pamrosésan data pribadi na saluyu sareng Hukum Ukraina "Dina Perlindungan Data Pribadi ”

Paké Sumber Daya:

  • Saha waé anu ngadaptar dina landihan anu unik kalayan alamat email anu sah na tiasa nganggo sumber daya interaktif loka éta.
  • Unggal anu nganjang kana situs tiasa ngeposkeun koméntar dina situs kalayan indikasi dina bidang khusus "Nami" nami aslina atanapi nami samaran ("landihan").
  • Administrasi satuju pikeun nganggo alamat email pangguna anu kadaptar situs sacara éksklusif pikeun ngirim pesen tina situs (kalebet pesen ngeunaan aktivasina / dinonaktipkeun akun pangguna dina Loka), sareng henteu pikeun tujuan séjén.
  • Kacuali ditetepkeun, sadaya hak milik pribadi sareng hak milik sanés milik Bahan pikeun Pamilik anu dipasang. Pamaké diperingatkeun ngeunaan tanggung jawab anu ditetepkeun pikeun panggunaan haram sareng panempatan karya batur anu didirikeun ku panerapan Ukraina anu ayeuna. Upami parantos ditetepkeun yén Pamaké anu ngeposkeun Bahan sanés hak ciptaana, Bahan ieu bakal dihapus tina aksés umum dina paménta mimiti anu ngagaduhan hak cipta hukum dina waktos tilu dinten tina nampi bewara tertulis (paménta) ku mail (sanés éléktronik).
  • Pamaké tiasa nyungkeun ti Administrasi dinonaktipkeun akun na dina Situs. Deactivation kedah dipikaharti salaku blok samentawis akun pangguna kalayan pelestarianana (tanpa ngahapus inpormasi pangguna tina basis data Situs). Pikeun nganonaktifkeun akun, Pamaké kedah nyerat serat pikeun layanan pangrojong Situs tina kotak surat anu akun pangguna didaptarkeun kalayan paménta pikeun mareuman akun éta.
  • Pikeun mulangkeun pendaptaran dina Loka (aktivasina akun), Pamaké kedah nyerat serat ka layanan pangrojong Situs kalayan nyungkeun aktivasina Akun pangguna tina kotak surat anu akun pangguna didaptarkeun.

Sumber situs interaktif:

  • Sumber daya interaktif loka dimaksudkeun pikeun tukeur pandangan kana topik anu diatur dina subyek sumberdaya.
  • Peserta sumber daya interaktif situs tiasa nyiptakeun pesen téksna nyalira, ogé koméntar sareng tukeur pandangan ngeunaan hal pesen anu dipedalkeun ku pangguna sanés, anu niténan aturan ieu sareng hukum Ukraina.
  • Henteu dilarang, tapi henteu nampi pesen anu teu aya hubunganana sareng topik anu dibahas.

Dina situs dilarang:

  • Nelepon pikeun ngarobah telenges atanapi ngagulingkeun ordo konstitusional atanapi rebutan kakawasaan nagara; nyuhunkeun parobihan di wates administrasi atanapi wates nagara Ukraina, ngalanggar paréntah anu diadegkeun ku Konstitusi Ukraina; nyauran pogrom, pembakaran, karusakan harta benda, rebutan gedong atanapi struktur, pengusiran paksa warga; nyebat agresi atanapi pecahna konflik militér.
  • Penghinaan langsung sareng henteu langsung pikeun saha waé, khususna politikus, pejabat, wartawan, pangguna sumberdaya éta, kalebet étnis, étnis, ras atanapi agama, ogé pernyataan chauvinistic.
  • Pernyataan cabul, ekspresi sipat porno, érotis atanapi seksual.
  • Sagala tingkah laku kasar ka pangarang tulisan sareng sadaya pamilon sumberdaya.
  • Pernyataan anu tujuanana pikeun ngahaja memprovokasi réaksi anu seukeut tina pamilon sanés dina sumber éta.
  • Iklan, pesen komérsial, ogé pesen anu teu ngagaduhan inpormasi sareng henteu aya hubunganana sareng poko sumberdaya, kecuali upami aya ijin khusus pikeun situs atanapi iklan sapertos kitu.
  • Sagala pesen sareng tindakan sanés anu dilarang ku panerapan Ukraina.
  • Peniruan jalma sanés atanapi wawakil organisasi sareng / atanapi komunitas tanpa hak anu cekap, kalebet kanggo padamel sareng anu ngagaduhan portal https://healthy-food-near-me.com portal, ogé nyasabkeun ngeunaan sipat sareng ciri naon waé éntitas atanapi objék.
  • Panempatan bahan-bahan anu ku Pamaké henteu ngagaduhan hak pikeun disayogikeun ku hukum atanapi numutkeun hubungan kontrak naon waé, ogé bahan-bahan anu ngalanggar hak patén, mérek dagang, rahasia dagang, hak cipta atanapi hak milik anu sanés sareng / atanapi hak cipta sareng patalina sareng anjeunna hak-hak pihak katilu.
  • Panempatan inpormasi iklan teu diidinan ku cara khusus, spam, skéma "piramida", "serat kabagjaan"; bahan anu ngandung kode komputer anu dirancang pikeun ngalanggar, ngancurkeun atanapi ngawatesan pungsionalitas komputer atanapi alat-alat télékomunikasi atanapi program, pikeun kéngingkeun aksés anu teu sah, ogé nomer séri pikeun dahareun parangkat lunak komérsial, login, kecap akses sareng cara sanésna pikeun kéngingkeun aksés anu teu sah kana sumber daya anu dibayar dina Internét.
  • Ngalanggar dihaja atanapi teu dihaja tina hukum lokal, nagara bagian atanapi internasional anu berlaku.

Sedeng:

  • Sumber daya interaktif (koméntar, ulasan, pengumuman, blog, sareng sajabana) dipasang saatos, nyaéta moderator maca pesen saatos aranjeunna dipasang dina sumber.
  • Upami moderator, saatos maca pesen, ngémutan yén éta ngalanggar aturan sumberdaya, anjeunna ngagaduhan hak pikeun mupus na.

Pranata akhir:

  • Administrasi ngagaduhan hak pikeun ngarobih aturan ieu. Dina hal ieu, pesen anu saluyu ngeunaan parobihan bakal diterbitkeun dina situs.
  • Administrasi situs tiasa nyabut hak pikeun nganggo situs anggota anu sacara sistematis ngalanggar aturan ieu.
  • Administrasi situs henteu tanggel waler pikeun pernyataan pangguna tina situs éta.
  • Pamaréntahan sok siap tumut kana kahoyong sareng saran ti saha waé anggota situs ngeunaan operasi sumberdaya éta.
  • Tanggung jawab pesen dina situs éta aya dina pamilon anu ngeposkeunana.
  • Administrasi ngusahakeun mastikeun operasi Situs anu lancar. Nanging, éta henteu tanggel waler pikeun leungitna lengkep atanapi parsial Bahan anu dipasang ku Pamaké sareng kualitas atanapi cekap pikeun ngalayanan.
  • Pangguna satuju yén anjeunna tanggung jawab pinuh pikeun Bahan anu dipasang ku anjeunna dina Situs. Administrasi henteu tanggung jawab pikeun eusi Bahan sareng patuhna kana sarat hukum, pikeun ngalanggar hak cipta, panggunaan tanda teu sah pikeun barang sareng jasa (mérek dagang), nami perusahaan, sareng logo na, ogé pikeun kamungkinan pelanggaran ngeunaan hak-hak pihak katilu anu aya hubunganana sareng panempatan Bahan dina situs. Dina kasus klaim pihak katilu anu aya hubunganana sareng panempatan Bahan, Pamaké bakal mandiri sareng ku biaya nyalira na ngabéréskeun klaim ieu.
  • Perjanjian mangrupikeun kontrak anu ngiket sacara sah antara Pamaké sareng Administrasi sareng ngatur kaayaan Pamaké pikeun nyayogikeun Bahan pikeun diposting dina Situs. Administrasi ngayakeun ngabéjaan Pamaké klaim pihak katilu ngeunaan Bahan anu dipasang ku Pamaké. Pamaké satuju pikeun masihan hak Administrasi pikeun nyebarkeun Bahan atanapi ngahapus Bahan na.
  • Sadaya kamungkinan sengketa perkawis Pasatujuan direngsekeun ku hukum Ukraina.
  • Pangguna anu yakin yén hak sareng minatna dilanggar kusabab Administrasi atanapi tindakan pihak katilu anu aya hubunganana sareng postingan Bahan naon waé dina Situs ngirim klaim ka layanan dukungan. Bahanna bakal langsung dikaluarkeun tina aksés umum dina pamundut mimiti anu ngagaduhan hak cipta hukum. Perjanjian Pamaké tiasa dirobah sapihak ku Administrasi. Ti saatos nyebarkeun vérsi anu dirobih tina Pasatujuan dina halaman wéb https://healthy-food-near-me.com website, https://healthy-food-near-me.com wajib ngabéjaan ka Pamaké ngeunaan istilah-istilah anu parantos robih Perjanjian .

Panyekel hak cipta

Upami anjeun ngagaduhan hak cipta pikeun hiji atanapi bahan sanés anu aya dina halaman wéb https://healthy-food-near-me.com sareng henteu hoyong matéri anjeun teras-terasan disayogikeun, portal kami siap ngabantosan panyabutannana atanapi ngabahas kaayaan pikeun penyediaan bahan ieu pikeun pangguna. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah ngahubungi kantor redaksi ku dukungan e-mail @ https: //healthy-food-near-me.com

Dina raraga ngabéréskeun sadaya masalah gancang-gancang, urang nyungkeun anjeun nyayogikeun kami bukti dokumén ngeunaan hak-hak anjeun pikeun bahan hak cipta: dokumén anu dipindai kalayan segel, atanapi inpormasi sanés anu ngamungkinkeun anjeun unik ngaidentipikasi anjeun salaku hak cipta anu gaduh ieu matéri.

Sadaya aplikasi anu datang bakal dianggap dina urutan anu ditampi. Upami diperlukeun, kami bakal ngahubungan anjeun.