1. Subjék perjanjian.
    • Perjanjian ieu sah pikeun halaman wéb https://healthy-food-near-me.com sareng dicindekkeun antara pangguna situs ieu sareng anu gaduh situs (di dieu https://healthy-food-near-me.com )
    • Perjanjian ieu netepkeun prosedur pikeun nampi, nyimpen, ngolah, nganggona, sareng ngungkabkeun Data Pribadi Pamaké sareng inpormasi sanés anu ditampi https://healthy-food-near-me.com anu ditampi ti pangguna situs. Pangguna ngeusian data pribadi.
    • Pikeun nempatkeun inpormasi, pengumuman, gunakeun situs dina situs naon waé: //healthy-food-near-me.com situs, Pamaké kedah sacara saksama maca Perjanjian ieu sareng nyatakeun perjanjian lengkepna sareng istilah-istilah na. Konfirmasi idin lengkep sareng perjanjian ieu nyaéta panggunaan situs ku pangguna.
    • Pamaké henteu ngagaduhan hak pikeun ngirimkeun inpormasi, pengumuman, nganggo situs upami anjeunna henteu satuju sareng istilah perjanjian ieu, atanapi upami anjeunna henteu acan ngahontal umur légal nalika anjeunna ngagaduhan hak pikeun asup kana perjanjian atanapi sanés jalma anu berwenang ti perusahaan anu atas nami inpormasi dipasang, pengumuman.
    • Ku ngeposkeun inpormasi dina situs anu nganggo situs éta, pangguna ngalebetkeun data pribadi atanapi, nyayogikeun data ieu ku cara anu sanés, sareng / atanapi, ngalakukeun tindakan naon dina situs éta, sareng / atanapi nganggo bagian mana waé dina Situs, Pamaké sacara jelas satuju kana istilah tina perjanjian ieu sareng nyayogikeunttps: //healthy-food-near-me.com kalayan hak nampi, nyimpen, ngolah, ngagunakeun sareng nyingkabkeun data pribadi pangguna dina kaayaan perjanjian ieu.
    • Perjanjian ieu henteu ngatur andhttps: //healthy-food-near-me.com henteu nanggungjawaban kanggo resi, panyimpenan, pamrosésan, panggunaan, sareng panyingkepan data pribadi pangguna sareng inpormasi sanés ka pihak katilu anu henteu dipiboga atanapi dioperasikeun : //healthy-food-near-me.com, sareng jalma-jalma anu sanés karyawan AvtoTachki. com, sanaos Pangguna ngagaduhan aksés kana situs, kadaharan atanapi jasa jalma-jalma ieu ngalangkungan https:// // health-food-near-me .com atanapi buletin. Rahasia dina ngartos, Perjanjian ieu mangrupikeun hiji-hijina inpormasi anu disimpen dina basis data situs dina kaayaan anu énkripsi sareng ngan ukur ayattttps: //healthy-food-near-me.com.
    • Pamakéna ngaku yén, upami ngalalaworakeun kana kaamanan sareng panangtayungan data pribadi sareng data otorisasi na, pihak katilu tiasa kéngingkeun aksés anu teu sah kana akun sareng data Pribadi sareng pangguna sanés. https://healthy-food-near-me.com henteu tanggel waler pikeun karugian anu ditanggung ku aksés sapertos kitu.
  2. Prosedur pikeun kéngingkeun data pribadi.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookie pikeun nyayogikeun jasa gumantung kana ieu, contona, nyimpen data dina karinjang antara kunjungan;
    • Alamat IP tina pangguna.
  2. Sadaya inpormasi dikumpulkeun ku kami, sakumaha ogé, sareng henteu robih dina ngumpulkeun data. Pangguna tanggung jawab nyayogikeun inpormasi anu dipercaya, kalebet inpormasi ngeunaan data pribadi. Https: //healthy-food-near-me.com ngagaduhan hak, upami diperlukeun, pikeun mastikeun akurasi inpormasi anu disayogikeun sareng nyungkeun konfirmasi tina inpormasi anu disayogikeun upami diperyogikeun, kanggo nyayogikeun palayanan ka Pangguna.
  3. Prosedur pikeun ngagunakeun inpormasi pangguna.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Sarat pikeun masihan aksés kana pangkalan data.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • dina pamundut wajar badan nagara berhak nungtut sareng nampi data sareng inpormasi sapertos kitu;
    • upami, dina pendapat https://healthy-food-near-me.com, Pamaké ngalanggar istilah Pasatujuan ieu sareng / atanapi kontrak sareng perjanjian sanés antara https://healthy-food-near-me.com sareng Pamaké.
  7. Kumaha ngarobih / mupus inpormasi ieu atanapi mupus langganan.
  1. Pangguna iraha waé tiasa ngarobah / ngahapus inpo pribadi (telepon) atanapi langganan. Pagawean sababaraha fitur https://healthy-food-near-me.com, anu meryogikeun kasadiaan inpormasi ngeunaan Pangguna, tiasa ditunda tina waktos ngarobih / ngahapus inpormasi.
  2. Data pribadi pangguna disimpen dugi ka dihapus ku Pamaké. Béja anu cekap pikeun Pamaké ngeunaan ngahapus atanapi ngolah data pribadi sanésna nyaéta surat (inpormasi) anu dikirim ka e-mail anu ditetepkeun ku Pamaké.
  3. Perlindungan data.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Alamat kontak upami aya patarosan.
  4. Upami aya patarosan, kahoyong, keluhan ngeunaan inpormasi anu anjeun nyayogikeun, mangga kontak alamat email: Support@healthy-food-near-me.com. Kana pamundut tinulis sareng nalika nampilkeun dokumén anu netepkeun idéntitas sareng wibawa na, kami tiasa masihan pangguna inpormasi ngeunaan prosedur pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan lokasi databés.
  5. Parobihan kana kabijakan privasi.
  6. Urang tiasa ngarobih istilah tina kabijakan privasi. Dina hal ieu, kami bakal ngagentos vérsi dina halaman kaayaan, janten parios deui sacara périodik https://séhat-kadaharan- deukeut-me.com/ privasi-perjangjian Sadaya parubahan dina Pasatujuan mimiti diberlakukeun ti saprak diterbitkeun. Ngagunakeun Loka éta, Pamaké negeskeun ditampa istilah-istilah anyar Sarat jeung Kaayaan Pamakéan dina kecap-kecap anu aya dina waktos Pangguna nganggo Loka.
  7. Istilah tambahan.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Upami aya penyediaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, kalebet proposal, klausa, atanapi bagianana, dianggap sabalikna tina hukum, atanapi henteu valid, ieu moal mangaruhan ketentuan sésana anu teu bertentangan sareng hukum, éta tetep dina kakuatan lengkep sareng anu valid, sareng panyediaan anu teu valid, atanapi penyediaan anu teu tiasa dilaksanakeun tanpa dipilampah deui ku Para Pihak, dianggap bakal dirobih, diralat dugi ka diperyogikeun pikeun mastikeun kaaslianana sareng kamungkinan dilaksanakeunnana.
  3. Perjanjian ieu dugi ka Pamaké ti saprak anjeunna nganggo situs, kalebet panempatan iklanna, sareng sah dugi ka inpormasi ngeunaan pangguna disimpen dina situs, kalebet data pribadi.