greens

Daptar héjo

Artikel héjo

Ngeunaan Héjo

greens

Mangabad-abad, decoctions, infusions, salep sareng derivatif hérbal naon waé anu parantos dianggo salaku metode utama pikeun ngubaran pasién. Élmuwan Persia terkenal Avicenna yakin yén dokter kedah ngagaduhan tilu senjata - kecap, tutuwuhan sareng péso. Di Asia, ubar hérbal masih dipraktekeun saimbang sareng ubar-ubaran. Dina tinjauan anyar, ELLE parantos milih ramuan Rusia anu pang populerna.

 

Sipat mangpaat tina ramuan parantos dipikaterang lami. Apoteker Romawi kuno Claudius Galen nyiptakeun doktrin zat aktif dina pepelakan ubar, nyerat dua tukang ubar herbal anu terkenal, anu teu acan kaleungitan hubunganana ayeuna. Seueur dekok, tincture sareng ekstrak disebut persiapan galénis. Pengikut na Hippocrates nyebatkeun langkung ti 300 pepelakan ubar. Dina jaman anu bénten, sareng kamekaran ubar tradisional, dukun latihan pangobatan hérbal.

Sajumlah ageung buku, buku téks, situs inpormasi dikhususkeun pikeun ubar hérbal. Tutuwuhan ubar tiasa ngubaran panyakit, ngabantosan awak dina bentuk anu saé. Seringna, bumbu anu mangpaat diresepkeun dina kompléks metode terapi babarengan sareng olahan farmakologis.

Popularitas hérbal salaku padika pangobatan disababkeun ku akibat anu henteu bahaya dina awak, henteuna efek samping anu serius. Naon hérbal anu manpaat, anu fitoterapis bakal nyaritakeun dina panarimaan, éta bahaya pikeun milarian pilihan bebas hérbal pikeun pangobatan.

Hésé milih ramuan anu pang gunana tina keragaman alam anu gedé. Hérbal sareng pepelakan anu paling umum aya di apoték kalebet chamomile, thyme, valerian, St. John's wort, ivan tea, jelatang, semanggi, lemon balm, coltsfoot, mint, wormwood, plantain, motherwort, yarrow, thyme, sage and dr.

Leave a Reply